Positieve en stimulerende omgeving

d

Duidelijk aanbod

Lekker spelen en samen spelen

Kinderdagverblijf Oosterbeek

De ontwikkeling van uw kind staat centraal bij kinderdagverblijf Dol-fijn in Oosterbeek. Peuters in de leeftijd van twee tot vier jaar zijn bezig met het ontdekken van de wereld op hun eigen manier. In ons kinderdagverblijf heeft uw kind alle ruimte om zichzelf op eigen tempo te ontwikkelen.

Spelen en leren op ons kinderdagverblijf in Oosterbeek

Om uw kind zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen is het belangrijk dat hij of zij spelenderwijs leert. Wij zijn ervan overtuigd dat dit het beste kan wanneer uw kind zich bevindt in een aangename sfeer. Bij Dol-fijn doet ons ervaren personeel er alles aan om het beste uit uw kind naar boven te halen. De ontwikkelingsaspecten die in onze peutertuin worden gestimuleerd zijn:

  • Sociale ontwikkeling;
  • Emotionele ontwikkeling;
  • Creatieve ontwikkeling;
  • Taalontwikkeling;
  • Motorische ontwikkeling.

Deze ontwikkelingsaspecten worden bij de kinderen bijgebracht door regelmatig wisselende thema’s waar de kinderen zich in herkennen. Zo leren zij allerlei dingen over de wereld. Eén van onze thema’s is bijvoorbeeld: ‘Kriebelbeestjes’.

Schrijf uw kind nu in!

Bel 026-3336 436 voor meer informatie over ons kinderdagverblijf in Oosterbeek en de inschrijfprocedure. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website. Daar vindt u een informatieboekje over de activiteiten in onze speelzaal. Wij hebben twee locaties in Oosterbeek, waardoor er altijd een bij u in de buurt zit.

Neem contact op

PSZ Dolfijn Oosterbeek

Brede school “De Paasberg”
Paasberg 14
6862 CC Oosterbeek
Tel: 06-19967240
Mob: 06-13619073
E: info@speelzaaldolfijn.nl

PSZ Dolfijn Oosterbeek

Locatie Marlijn/Marienborn
Marienbergweg 26
6862 ZM Oosterbeek
Tel: 026-3336436
Mobiel: 06-17420949
E: info@speelzaaldolfijn.nl