Positieve en stimulerende omgeving

d

Duidelijk aanbod

Lekker spelen en samen spelen

Kinderopvang Arnhem

Spelend ontwikkelen bij kinderopvang Dol-fijn in de regio Arnhem, Renkum en Oosterbeek. Een goede ontwikkeling is belangrijk voor uw peuter. Kinderen van twee tot vier jaar ontdekken de wereld op hun eigen tempo. Door te voelen, bewegen, luisteren en kijken nemen zij alle informatie in zich op om een beeld te krijgen van de wereld. Bij ons kinderdagverblijf leert uw kind omgaan met andere kinderen en volwassenen, hoe zij om moeten gaan met hun emoties en leren zij vooral door zelf te doen.

Onze kinderopvang is in Arnhem, Oosterbeek en Renkum altijd dichtbij

Met twee locaties is onze kinderopvang altijd dichtbij als u in de regio Arnhem, Oosterbeek en Renkum woont. Door ons ervaren personeel en een goede sfeer zal uw kind zich snel thuis voelen op onze speelzaal. Wij streven ernaar om kinderen op allerlei aspecten te ontwikkelen. De ontwikkelaspecten zijn de volgende:

  • Emotionele ontwikkeling;
  • Creatieve ontwikkeling;
  • Sociale ontwikkeling;
  • Motorische ontwikkeling;
  • Taalontwikkeling.

Deze vijf ontwikkelaspecten worden behandeld aan de hand van wisselende thema’s zodat uw kind op een speelse wijze kennis maakt met de wereld. Door op al deze aspecten te ontwikkelen begint uw kind met een uitstekende basis aan de basisschool. Als uw kind extra aandacht nodig heeft of last heeft van bijvoorbeeld een taalachterstand doen wij er alles aan om passende hulp te bieden. Onze kinderopvang staat in contact met verschillende professionals op deze gebieden in de omgeving van Arnhem, Oosterbeek en Renkum die ons hierbij kunnen helpen. Uw peuter is maximaal drie vaste dagdelen per week welkom. In de beginfase is dit meestal één keer in per week.

Kom langs en ervaar de goede sfeer zelf!

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel dan naar 026-3336 436 en kom langs met uw peuter, zodat u zelf de sfeer kunt proeven. Op onze website vindt u een aantal documenten met meer informatie over de activiteiten die plaatsvinden in onze peutertuin. Hier vindt u ook de kwaliteits- en inspectierapporten van onze speelzalen.

Neem contact op

PSZ Dolfijn Oosterbeek

Brede school “De Paasberg”
Paasberg 14
6862 CC Oosterbeek
Tel: 06-19967240
Mob: 06-13619073
E: info@speelzaaldolfijn.nl

PSZ Dolfijn Oosterbeek

Locatie Marlijn/Marienborn
Marienbergweg 26
6862 ZM Oosterbeek
Tel: 026-3336436
Mobiel: 06-17420949
E: info@speelzaaldolfijn.nl