Positieve en stimulerende omgeving

d

Duidelijk aanbod

Lekker spelen en samen spelen

Opvang Renkum

Kinderen van twee tot vier jaar leren spelen bij peuteropvang Dol-fijn in de buurt van Renkum. Peuters ontdekken de wereld door te proeven, voelen, kijken, doen en luisteren. Uw kind krijgt alle vrijheid om de wereld te ontdekken op zijn of haar eigen tempo. In onze peuteropvang leert uw peuter uit de regio Renkum en Oosterbeek zich spelenderwijs ontwikkelen.

Uw kind staat centraal bij onze opvang in regio Renkum

De ontwikkeling van uw kind staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het ontdekken van de wereld. Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich ontwikkelt in een veilige en vertrouwde omgeving. In onze opvang in de omgeving van Renkum laten wij uw kind wennen aan de nieuwe omgeving en situatie door de gewenningsperiode die wij hanteren. Wij adviseren meestal om uw kind in de beginperiode één keer per week naar de opvang te brengen en dat wordt uiteindelijk twee tot drie keer per week op een vaste dag.

Laat uw kind spelenderwijs leren in onze peuteropvang in regio, Oosterbeek en Renkum

Door uw kind op spelenderwijs wegwijs te maken met allerlei situaties zorgen wij ervoor dat uw kind een brede basis legt voor het starten op de basisschool. Ons ervaren personeel zorgt er in onze peuteropvang voor peuters uit de regio Oosterbeek en Renkum samen met u voor dat uw kind zich ontwikkelt op allerlei vlakken. Denk hierbij aan:

  • Creatieve ontwikkeling;
  • Emotionele ontwikkeling;
  • Sociale ontwikkeling;
  • Taalontwikkeling;
  • Motorische ontwikkeling.

Door het spelen met andere kinderen en het nabootsen van dagelijkse situaties leren wij uw kind zich te ontwikkelen op al deze vlakken. Ook als uw kind extra hulp nodig heeft bij bijvoorbeeld een taalachterstand helpen wij u graag. Wij hebben contact met experts uit de omgeving die ons waar dat nodig is ondersteunen. In een groep zitten maximaal zestien kinderen met ieder twee juffen en eventueel een juf in opleiding. Al onze medewerkers hebben een verklaring van goed gedrag bij ons in moeten leveren. Wij garanderen hiermee dat u uw kind achterlaat in een veilige omgeving.

Neem contact met ons op voor meer informatie

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 026-3336 436. Onze medewerker vertelt u graag meer over onze speelzaal en probeert u zo goed mogelijk te helpen met alle vragen die u heeft. De peuteropvang in Oosterbeek is goed te bereiken vanuit Arnhem en Renkum.

Neem contact op

PSZ Dolfijn Oosterbeek

Brede school “De Paasberg”
Paasberg 14
6862 CC Oosterbeek
Tel: 06-19967240
Mob: 06-13619073
E: info@speelzaaldolfijn.nl

PSZ Dolfijn Oosterbeek

Locatie Marlijn/Marienborn
Marienbergweg 26
6862 ZM Oosterbeek
Tel: 026-3336436
Mobiel: 06-17420949
E: info@speelzaaldolfijn.nl