Positieve en stimulerende omgeving

d

Duidelijk aanbod

Lekker spelen en samen spelen

Speelzaal Oosterbeek

Uw kind legt een goede basis voor de basisschool bij speelzaal Dol-fijn in de regio Renkum en Oosterbeek. Uw kind is dagelijks bezig met het ontdekken van de wereld. Kinderen van twee tot vier jaar doen dit door te voelen, kijken, luisteren en proeven. Bij speelzaal Dol-fijn staat de ontwikkeling centraal en wordt uw kind de vrijheid gegeven om dit op zijn of haar eigen tempo te doen.

Uw kind ontwikkelt zich in onze speelzaal in regio Oosterbeek en Renkum

Wij hebben een plan opgesteld waarmee uw kind zich op verschillende vlakken kan ontwikkelen. Dit zijn de volgende ontwikkelaspecten:

  • Taalontwikkeling;
  • Motorische ontwikkeling;
  • Sociale ontwikkeling;
  • Emotionele ontwikkeling;
  • Creatieve ontwikkeling;

In onze speelzaal leert uw kind zich ontwikkelen op bovenstaande aspecten door middel van regelmatig wisselende thema’s, zoals: ‘Kriebelbeestjes’, ‘Boerderij’ en ‘Buiten is het koud’. Uw kind moet natuurlijk eerst wennen aan een nieuwe omgeving. Wij nemen de gewenningsperiode daarom ook erg serieus. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw kind zich snel veilig en vertrouwd voelt in onze speelzaal. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een belangrijke eerste stap is in de ontwikkeling van uw kind. Uw peuter uit Oosterbeek is welkom in onze speelzaal, maar uiteraard ook als u uit de omgeving van Renkum komt bent u van harte welkom

Maak een afspraak en kom langs!

Bel 06-1361 9073 / 026-3336 436 en maak een afspraak om een kijkje te komen nemen in onze speelzaal. Ook als u meer informatie over ons wilt kunt u naar eerdergenoemd nummer bellen. Op de website vindt u een aantal documenten over onze speelzaal met onder andere onze geplande activiteiten. Onze speelzaal in Oosterbeek is gemakkelijk bereikbaar vanuit Renkum en omgeving.

Neem contact op

PSZ Dolfijn Oosterbeek

Brede school “De Paasberg”
Paasberg 14
6862 CC Oosterbeek
Tel: 06-19967240
Mob: 06-13619073
E: info@speelzaaldolfijn.nl

PSZ Dolfijn Oosterbeek

Locatie Marlijn/Marienborn
Marienbergweg 26
6862 ZM Oosterbeek
Tel: 026-3336436
Mobiel: 06-17420949
E: info@speelzaaldolfijn.nl